Slovenija vs comx

Združene alianse Slovenije proti mednarodnemu serverju comx.
 
HomeRegisterLog in

Share
 

 Naseljevanje, oaze in ''osebni teritorij''

Go down 
AuthorMessage
LaNuit
kaktus
kaktus


Posts : 103
Join date : 2009-08-22

Naseljevanje, oaze in ''osebni teritorij'' Empty
PostSubject: Naseljevanje, oaze in ''osebni teritorij''   Naseljevanje, oaze in ''osebni teritorij'' Icon_minitimeSat Sep 12, 2009 11:01 pm

Naseljevanje nam načeloma naj nebi delalo problemov , ampak vseeno nekaj besed o tem

1. Rezervacije croperjev NI

Ko bomo naseljevali 2. vas, bomo uvedli sistem, da, ko bomo poslali koloniste, bomo alianso obvestili, kam so namenjeni kolonisti, da ne bo kdo zaman pošiljal. V kolikor dobite obvestilo, da so od nekoga kolonisti že na poti k vašemu izbranemu naselju, boste žal morali izbrati drugega. Seznam croperjev bo sicer objavljen in v izogib kreganju predlagam privat dogovore ampak uradnih rezervacij naselij NE BO

2. V kolikor vidite, da je v 7x7 območju, kjer želite narediti novo vas, že nekdo iz alianse, se obvezno posvetujte z osebo, ki je že tam naseljen.

Vsak član naj bi imel svoj 7x7 teritorij v katerega ni zaželjeno posegat, če se ne strinjata oba računa

3. Oaze, ki so vezane na bodoče metropole (predvsem žitne) pripadajo tej metropoli. Če imata dva člana croperje, ki bodo metropole, tako blizu, da si delita eno ali več žitnih oaz, le te pripadajo tistemu, ki se je tam naselil prvi .

Vsekakor pa žitne oaze spadajo k croperjem in, če imate za soseda nekoga, ki ima tam v lasti 15c, vi pa imate žitno oazo, ki je v dosegu tega 15c-ja, priklopljeno na 6c vas, jo boste prepustili tistemu, ki bo z njeno pomočjo dosegel VEČJO produkcijo žita.
Back to top Go down
 
Naseljevanje, oaze in ''osebni teritorij''
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Slovenija vs comx :: Comx kodeksi :: Comx kodeksi-
Jump to: